Intézményeknek

Megkönnyíti a személyzet dolgát

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy nehezen található megfelelő mennyiségű és szakképzettségű munkavállaló. Sajnos ez alól az egészségügyi gondozók, ápolók sem kivételek. A ForeStream rendszer alkalmazásával a meglévő dolgozók munkabeosztása is könnyebbé válhat, jobban optimalizálható a meglévő emberi erőforrás!

Integrálható már meglévő kamerarendszerhez is

Az intézmény már rendelkezik kiépített kamerarendszerrel? Akkor van egy jó hírünk! A ForeStream rendszer már meglévő kamerákhoz is illeszthető, amennyiben azok megfelelnek a rendszerkövetelményeknek. Ennek megállapításához kérje szakértő kollégáink segítségét!

Megkönnyíti a bent lakók életét

Az intézményben gondozottak számára is nagy segítség a ForeStream rendszere: az egészségügyi állapot elemzése mellett könnyebbé válik bizonyos jelzések küldése a személyzetnek (pl. SOS funkció, elesés figyelmeztetés).

Egyszerű és átlátható kezelőfelület

A ForeStream kezelőfelülete bárki számára egyszerűen átlátható, a kezelése pedig könnyen tanulható. A rendszer beüzemelése után a megfelelő dolgozóknak meg is mutatjuk a használatot, valamint a kezelési útmutató segítségével bármikor felfrissíthető, átadható ez a tudás.

Egyszerű a beüzemelés

Intézmények számára igény esetén telepítjük is a megfelelő eszközöket, a megfelelő beállításokat elvégezzük, valamint a rendszer karbantartását is vállaljuk. Így ezekkel az intézmény dolgozóinak nem kell foglalkozni, koncentrálhatnak arra, amihez a legjobban értenek: az ott lakók életkörülményeinek jobbá tételére.

Intézmények számára korlátlan számú gondozott követése

1890 Ft-tól

/gondozott /hó

Többféle kamerarendszerrel működik

Gyors és egyszerű telepítés

30 napos próbaidőszak

Korlátlan számú gondozott megkülönböztetése és analitikája

Egyszerű kezelőfelület a gondozók és az orvosok számára

Kérdése van? Érdekelné egyedi ajánlat?

Írjon nekünk, és munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Lépjen velünk kapcsolatba!

info@forestream.hu+36 30 876 4490

1091 Budapest, Üllői út 55.

Támogató

Drukka