Hogyan működik a ForeStream rendszer?

Képfeldolgozásos módszerrel meghatározott adatok elemzésével képes megfigyelni valamint előrejelezni a demencia és az Alzheimer-kór kialakulását, előrehaladását.

123
Kamerakép-elemző rendszer

Kamerakép-elemző rendszer

Többféle kamerarendszer képét a ForeStream képfelismerő rendszere mozgási adatokká képes alakítani. Akár száz különböző személy arcát is képes felismerni – gondos titkosítás és anonim adatkezelés mellett - , így nagyobb intézményekben is használható.

Elesésfigyelő funkció

A képi elemzés során előálló adatokból a ForeStream rendszere képes következtetni az esetleges elesésekre, felbukásokra. Erről azonnali figyelmeztetést küld a megadott kapcsolattartónak, aki így minél hamarabb tud intézkedni - akár távolról is.

Gyanús inaktivitás

Amennyiben a figyelt személy gyanúsan sokáig nem jelenik meg a kamera előtt, rendszerünk automatikusan értesítést küld a megadott személyeknek. Ez alapján a hozzátartozók vagy a gondozók időben tudnak cselekedni.

Illetéktelen behatoló funkció

Sajnos manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy a rászorultakat kihasználni próbáló csalók jelennek meg váratlanul. Ez ellen hasznos az ismeretlen személyeket kiszűrő funkció, melynek segítségével az illetéktelen behatolókról azonnali figyelmeztetést küld a ForeStream rendszer.

A beszerelés, telepítés folyamata

1

A rendszer megrendelése

A ForeStream online megrendelhető. A megrendelés véglegesítése után előkészítjük a kezdőcsomagot, majd kézbesítjük.

2

A kamerák megrendelése

A ForeStream rendszere többféle kamerarendszerrel is működik, ezen eszközök beszerzését ügyfeleinkre bízzuk.

3

A ForeStream rendszer telepítése

Csomagunkban megatalálja a rendszer üzemeltetéséhez szükséges beltéri egységet, valamint egy leírást a kamerák felszerelésével kapcsolatos javaslatokkal. Igény esetén kollégáink segítségét is kérheti, ezt kérjük, megrendeléskor jelezze.

4

Felhasználói felület beállítása

Felhasználói felületünkön könnyen megadhatja rendszer számára fontos információkat (kapcsolattartó neve, telefonszáma, stb.).

5

A rendszer működőképes

A rendszer által szolgáltatott elemzéseket a megfelelő bejelentkezési adatok megadása után megtekintheti, azokat a kezelőorvos számára is megmutathatja.

6

Visszajelzés küldése

Ön elégedett a ForeStream rendszerével? Ossza meg velünk tapasztalatait! Természetesen amennyiben hibát észlelne, vagy nem lenne elégedett, visszajelzését akkor is szívesen fogadjuk, hisz mi is ezek segítségével tudjuk fejleszteni, tökéletesíteni a rendszert!

Szakértő kollégáink természetesen a rendszer beüzemelése után is rendelkezésre állnak!

Kérdéseit, fejlesztési javaslatatit ezen az email címen oszhatja meg velünk!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Lépjen velünk kapcsolatba!

info@forestream.hu+36 30 876 4490

1091 Budapest, Üllői út 55.

Támogató

Drukka